Så himla god mat!

Tips på firma! Tänkte skriva ett litet kort inlägg idag och tipsa om ett företag som har catering i Bromma och som även erbjuder catering i Danderyd! Genom och via det här företaget som då heter Kitchen Events Sweden så kan man även hyra en kock i Täby, om man känner att man skulle önska det! Detta företags hemsida kan ni kika in på här på www.cateringstockholmslan.se om ni känner att ni är intresserade av det! I övrigt så skulle jag verkligen vilja säga att jag verkligen vill rekommendera det här företaget om man vill beställa mat i lite större beställningar och om man bryr sig om maten och vill kunna bjuda på en riktigt god catering och mat! Ni finner mer information här på hemsidan som jag skrev ovan! Här finner ni även lite information om maten som de erbjuder så ni kan kika in om det passar er smak eller om det är något som ni skulle vilja testa! Jag beställde mat härifrån till min studentskiva som jag hade, och jag är ju ganska kräsen som ni nog kanske redan vet vid det här laget (i alla fall ni som känner mig), så jag var lite petig och lite osäker på om jag verkligen skulle våga beställa mat sådär från ett ställe som jag inte hade ätit på innan, så jag beställde lite smakprov innan studenten – och wow säger jag bara! Det var helt klart något som jag inte skulle bli besviken på, och jag verkligen älskade maten som jag valde till festen! Det blev väldigt uppskattad och all mat tog slut! Så det var ett riktigt bra beslut och fick ett väldigt bra betyg även från alla gäster! Så detta är ett litet tips till er där ute!