En riktigt bra pizzeria

Varmt välkomna tillbaka! Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en riktigt trevlig helg och att ni dessutom mår fint. I vilket fall som helst, så ville jag här i mitt inlägg idag passa på att skriva lite kort om en pizzeria och restaurang i Gävle som erbjuder pizza till såväl lunch som middag och som jag själv nyligen har fått upp ögonen för. De heter inget annat än Bomhus Pizzeria och är verkligen hur duktiga som helst när det kommer till det som de sysslar med. Det här är utan tvekan den godaste pizzan som jag har ätit på väldigt länge och eftersom att jag tycker om den här pizzerian så pass mycket, så hoppas jag på att jag även kommer att kunna uppmärksamma dem för alla er som nu då är pizzaälskare och att ni faktiskt kommer att ta och testa på att svänga förbi Bomhus Pizzeria nästa gång ni är sugna på riktigt god pizza. Hur som helst, så ska jag dock försöka att inte tjata på så himla mycket nu angående detta, men ifall ni exempelvis skulle vilja ta och kika lite närmare på deras meny och vad de har att erbjuda, så tycker jag absolut att ni ska ta och klicka er vidare till deras egna sida här på nätet genom den länk som jag kommer att lägga in här i inlägget någonstans. Jag hoppas på att ni även berättar för mig ifall ni väljer att prova på att gå till Bomhus Pizzeria för jag skulle jättegärna vilja höra vad ni tyckte och ifall ni hade det trevligt där. För mig så har det här blivit den nya favoritpizzerian i Gävle och det tror jag även att den kan komma att bli för många andra. Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart igen!